Contacteer ons
Alice

Telefoonnummer : 86-15694003007

WhatsApp : +8615694003007

Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd.

Voorzie altijd klanten van de meest efficiënte producten en de beste diensten.

  • Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd.
  • Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd.
  • Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd.
  • Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd.
  • Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Exporteur, Verkoper
Merken MRJ-laser Aantal werknemers 100~150
Jaarlijkse omzet 10000000-20000000 Opgericht Jaar 2017
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Dank voor het bezoeken MRJ-Laser Website!

 

De mrj-laser is een onderneming die in Chengdu, de provincie van Sichuan, van Zuidwestenchina wordt gevestigd.

Wij zijn een het materiaalfabrikant van de laserverwerking met een prima R&D-centrum, en een eminent beheersteam. Wij worden gewijd om de globale oplossingen van de lasertoepassing te verstrekken om de eisen van onze klanten te ontmoeten.

Onze producten zijn geëngageerd aan „kleine grootte, hoog rendement, hoge nauwkeurigheid, intelligentized meer“ kenmerken, die meer dan overvloedige uitvindingsoctrooien en bezitscertificaten hebben verkregen. Alle producten hebben de tests van de EU, van Ce en FDA-overgegaan. De kwaliteitscontrole wordt strikt afgedwongen onder ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem.

Wij verstrekken het uitstekende laser schoonmaken, laser het merken en de machines van het laserlassen.

Voor verf en roestverwijderingsproblemen, hebben wij variëren van laser schoonmakende machine aan uitrusting.

Voor gravure en het merken op verschillende materialen, kan onze laser die machine merken een helpen.

Voor hoge efficiënte lassenmetalen, kan onze machine van het laserlassen het maken.

Onze producten zijn uitgevoerd naar meer dan 50 landen en gebieden in de wereld, en ontvangen hoeveelheden lof.

Wij zijn geenLaser, zijn wij MRJ-Laser, een het toenemen ster in de verwerkende industrie van het lasermateriaal.

Geschiedenis

Met de voorbereiding van vele jaren, werd de MRJ-Laser gevestigd in 2017, en heeft de lasermachines van uitstekende kwaliteit sindsdien geproduceerd. Wij hebben vele klanten helpen om hun verwerkingsproblemen en gebouwd stevig vennootschap met vele leveranciers en kopers op te lossen.

Na ernstige Epidemie covid-19, overleven wij nog en bevinden ons stevig in de woeste concurrerende markt. Wij worden sterker en sterker.

In de volgende dagen, zal de MRJ-Laser houden verlenend goede producten en de diensten voor onze klanten.

China Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Dienst

Laser die Machine merken

Onze laser die machine merken is een geïntegreerde algemene structuur de waarvan grootte en een luchtgekoeld koelsysteem binnen het klein is. Het is geschikt om metaal te merken, die raad, deklaag en het bespuiten materialen, plastieken, gekleurd document, leer, keramiek en andere materialen galvaniseren. Het wordt wijd gebruikt in vele industrieën die hoge precisie zoals elektronische componenten, elektroapparaten, elektrische apparaten, communicatieapparatuur en andere industrieën nodig hebben.

 

Laser Schoonmakende Machine

Onze laser schoonmakende machine is een high-tech recentste product van oppervlaktereiniging. Het is gemakkelijk te installeren, te werken en te handhaven. Het wordt gebruikt voor verwijdering van deklaag op metaal en glas, snelle verfverwijdering en roest en diverse oxydenverwijdering. Het kan vet, hars, lijm, stof, vlekken en residu's op materiaal ook verwijderen en schoonmaken.

 

De Machine van het laserlassen

Onze machine van het laserlassen wordt onafhankelijk ontwikkeld door ons bedrijf. Het kan wijd in het lassen van diverse metaalbladen zoals koolstofstaal, roestvrij staal, aluminiumlegering, enz. worden gebruikt, en is uitgerust met een automatisch draad het voeden systeem. Het kan het grootste deel van het de draad van de argonboog vervangen het voeden lassenprocédé en heeft een brede waaier van toepassingen. De lassenparel is eenvormig en de efficiency is hoger, zonder de behoefte aan professionele lassenarbeiders te werken.

 

OEM & ODM

Wij kunnen een volledige reeks aangepaste onderzoek en ontwikkelingsdiensten voor optische kringen, mechanisch ontwerp, kringscontrole, software en hardwaresystemen verlenen.

 

Agenten het Aanwerven

Wij hebben meer dan 20 agenten tot nu toe rond de wereld, en het aantal stijgt. Wij werven agenten aan, als u rente hebt om meer te kennen, alstublieft ons contacteren.

 

De uitstekende naverkoopdienst

Twee-jaren garantie, de dienst van het levenonderhoud, en reactie van de 24 uren de online naverkoop.

 

Warme ontvangst

Veel van onze custmers hebben ons in het verleden de drie jaar en de opgebouwde vaste behulpzame relaties met ons bezocht. Wij nodigen u uit oprecht om aan ons bedrijf voor mededeling te komen. Wij zullen u absoluut een warm onthaal geven en zullen u tevreden maken.

China Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Ons Team

Na de ontwikkeling van een paar jaar, heeft ons bedrijf het volledige produceren, R&D en verkoop een geïntegreerde structuur. Meer dan 20 ingenieurs betrokken bij onze R&D-afdeling, die altijd klaar voor het aanpakken van problemen zijn en onze lasertechnologie geavanceerd houden. Onze deskundigheid van verkoopingenieurs ook op onze producten, zal u altijd het beste product en het programma verstrekken om problemen over laser het schoonmaken, laser het merken, en laserlassen op te lossen.

Na werktijd, nemen wij in diverse groepsactiviteiten om in dienst vitaliteit in te spuiten in de onderneming en teamsamenhang te verhogen.

China Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Chengdu MRJ-Laser Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3