Contacteer ons
Alice

Telefoonnummer : 86-15694003007

WhatsApp : +8615694003007

Een klein volume, grote energie UVdielaser op LASERwereld wordt onthuld van PHOTONICS CHINA

March 29, 2021

Vanaf 17 Maart aan 19 Maart, kwam de jaarlijkse LASERwereld van PHOTONICS CHINA zoals gepland aan. Als beroemdste grote tentoonstelling in de optoelectronic industrie, heeft het vele bekende ondernemingen van over de hele wereld om aangetrokken deel te nemen. Bij de markt van dit jaar, verklaarde Hou Dongchao, toepassingsmanager van MKS in China, de verwante producten van MKS, technologieën en ontwikkelingsrichting.

 

Spectrum-Fysica van MKS onthulde de kleinste actieve Q-switched UVlaser van de wereld met één enkele impulsenergie van meer dan 200 μJ. Het is een nieuwe hoge energie ultraviolette (UV) laser met een impulsenergie 3,5 keer dat van de huidige de Reeks ultra-compacte actieve Q-switched laser van OntdekkingsreizigerOne HP. De nieuwe laser heeft een impulsenergie van meer dan 200 μJ, een gemiddelde macht van meer dan 4W, een impulsbreedte van minder dan 15 NS, een regelbaar herhalingstarief van kHz zelfs 200, en een dynamische closed-loop de controlefunctie van de impulsenergie.

 

Combinerend krachtige eigenschappen en precisiecontroles in een ultra-overeenkomstengrootte, is het product ideaal voor de precisie verwerkende industrie, die tot het een ideale keus voor ablatie het vormen van displayer en photovoltaic film, aanpassing van micro-weerstand en condensatoraanpassing, en hoog contrast maken merkend voor medische apparaten, plastieken en glas. Het keurt „het is in“ ontwerp Box™ die goed elektronische componenten en laserholten in een lichtgewichtpakket combineing dat snel en direct in compacte hulpmiddelen en Desktopinstrumenten kan worden geïntegreerd. Het betrouwbare de computerplatform „van OntdekkingsreizigerOne“ verzekert verrichting zonder onderbreking in ruwe werkende milieu's.

 

Bovendien biedt de spectrum-Fysica de de picoseconde ultraviolette van ICefyre 355-50 laser en de laser van Geest 1030-140 femtosecond aan. Breedte van de de laserimpuls van de Icefyre 355-50 picoseconde wijzen < 12="" ps=""> de UV50w, de maximum enige impulsenergie BBB>uJ, en het maximum frequentie 10MHz af, steunen TimeShift uitgeven de technologie van het impulskoord, die in OLED-verwerking en andere toepassingen kan worden gebruikt.

 

De laser van Geest 1030-140 femtosecond heeft een centrale golflengte van 1030nm, een maximumoutputmacht van > 140W, een maximum single-pulse energie van BBB>0uJ, en een maximumherhaalbaarheidsfrequentie van 30MHz. Het steunt de technologie van de impulstrein, laten zijn hoge van de impulsenergie en herhaalbaarheid femtosecond impulsen de uitdaging toe machinaal bewerkend toepassingen. Bovendien toont het de laser van de Klauwnanoseconde, SPFL-vezellaser, ook verscheidene femtosecondoscillatoren en versterkers op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, evenals de laserproducten van ultra-engtelinewide op het gebied van quantumwetenschap.

 

Naast de ultrasnelle laser, kenmerkte MKS ook testsolutions van het de halfgeleiderwafeltje van het merk van Nieuwpoort voor halfgeleiderwafeltje het testen, microLED reparatie, optische communicatie precisiegroepering en een volledige reeks oplossingen van Rand het Werkstuk ®. De „rand het Werkstuk ®“ is de gehele reeks van MKS'a oplossingen in volledige brede waaier van producten en professionele technische basis, met inbegrip van het proces van generatie, controle in het optische systeem; het ontwerp van het laserproduct en ontwikkeling tijdens meting; van de van de van het componentenselectie, onderhoud, reparatie en kaliberbepaling de diensten in systeemintegratie en selectie van subsystemen en componenten. Alle bovengenoemd is gebaseerd bij het voorzien van klanten van uitvoerige oplossingen, pre-markt en de naverkoopdiensten en steunen. De markttoepassingen behandelen optische systemen en subsystemen van wetenschappelijk onderzoek aan industriële toepassingen.

(Het artikel van Chinese uitgave komt uit ofweek.com)