Contacteer ons
Alice

Telefoonnummer : 86-15694003007

WhatsApp : +8615694003007

Laser productietendensen: van productielijnen aan de verwerkingsdiensten

April 12, 2021

De totstandkoming van lasertechnologie heeft subversieve veranderingen in de verwerkende industrie gebracht, en het proces dat door knipsel, het lassen, het merken, bekleding wordt vertegenwoordigd infiltreert etc. constant in de verwerkende industrie van diverse materialen. Na meer dan 20 jaar van ontwikkeling, is de laserverwerking in het metaal van China productieontwikkeling vrij volledig, zal de toekomst in glas, plastiek, doekvezel en ander materialenpotentieel zijn. Als hulpmiddel, de toepassing van laser van de traditionele low-end industrieën aan high-end de industrieën om volledige dekking te bereiken. Daarom is het geen overdrijving om te zeggen dat de laserverwerking nog decennia van ontwikkeling in de toekomst zal hebben.

 

Begin van laserknipsel

Wat betreft het metaal, hangt het knipsel van plaat bij de hydraulische scheerbeurt, numerieke controleponsen af, of het watermes, vlamknipsel, is altijd vrij langzaam geweest, en de efficiency is moeilijk omhoog te verbeteren. De verschijning van laserknipsel maakt metaal scherpe gemakkelijk plateren, en de efficiency is hoogst van alle verwerkingsprocédés. De productiecapaciteit van plaatknipsel is verbeterd vaak, die de fundamentele reden is waarom de laser traditionele verwerking vervangt. Zoals voor het knipsel van de metaalpijp, dat het zaagblad meer dan 10 seconden kost om een besnoeiing van pijpknipsel te voltooien en dat de laser 1,5 seconden vergt om een pijpknipsel voltooid te zijn, zijn zij niet op hetzelfde niveau. Bovendien is dat knipsel van de laserpijp in plaats van malend wiel en zaagblad ook een grote tendens.

 

Met de stijging van ultrahoge machtsmarkt de laatste jaren, zijn 20 kW of zelfs 30 snijmachines van de de optische vezellaser van kW veroorzaakt en verscheept in partijen, die de lasertechnologie om rijper bevordert te worden en door de scherpe diktegrens te breken. In de toekomst, zal de functie van laserknipsel verder geraffineerd worden, laserknipsel want de speciale industrieën meer nieuwe hoogtepunten zullen tonen. Bijvoorbeeld, zullen de machine van de laserboring, de snijmachine van de groeflaser, de zware pijp en de kleine de pijpsnijmachine van de buislaser en ander materiaal hoger specificiteit en hoog rendement tonen.

 

De algemene functie van laser om metaal te snijden is de verwerking en het knipsel van bladmetaal en pijpmateriaal op het aanvankelijke eind te realiseren. Momenteel, wordt het wijd gebruikt in dozens industrieën, zoals etc. de bouw van roestvrij staal, machines, keukengerei, liften, huishoudapparaten, automobiele delen, techniekvoertuigen, doosstructuur.

 

Het lasermateriaal wordt natuurlijk gebruikt in productielijnen, maar als wij terug naar de definitieve richtlijn van deze laserapparaten vinden, zullen wij dat sommige grote ondernemingen het meeste lasermateriaal niet kopen, zoals Midea (een Chinese huishoudapparaatfabrikant) vinden. Het heeft een grote productie van huishoudapparaat. De consumptie van roestvrij staal is reusachtig. Nochtans, het slechts aankoop drie 4 kW of lagere machtssnijmachine.

In feite, heeft de verkoop van 30.000 laser scherp materiaal 30000 of 40000 per jaar in tegenwoordig bereikt, de meesten waarvan niet aan bekende grote ondernemingen, maar in de fabrieken van de metaalverwerking stromen.

 

Van productielijnen aan de verwerkingsdiensten

Vele bekende ondernemingen en verbruiksgoederenfabrikanten doen productontwerp, technologieonderzoek en ontwikkeling aan het eind, evenals merkbevordering, hoofdzakelijk de assemblage van de productintegratie en ander werk. Sommige fragmentarische delen die, hebben delenproductie delocalisering, externe verwerving gekozen verwerken.

 

Bijvoorbeeld, de ondernemingen van het huistoestel, automobiele ondernemingen, mobiele telefoon verwerkende ondernemingen, zijn er vele bijrollen en componenten kleine fabrieken rond hen. En deze grote ondernemingen zijn verantwoordelijk voor de delocalisering van verwerking, kopend delen terug naar assembleer. Het zelfde is waar dat de autofabriek van het stempelen van delen, lichaamslassen, het bespuiten en assemblage de oorzaak is, en veel andere delen van de auto baseren zich bij het steunen van fabrieksverwerving.

 

Dit is een belangrijke tendens van industriële kettingsafdeling na de ontwikkeling van verwerkende industrie. Daarom in de verwerking van de materialen van het lasermetaal, zal een groot aantal professionele fabrikanten van de laserdienst in de toekomst te voorschijn komen.

 

Wij weten dat de Verenigde Staten eerst de laserindustrie ontwikkelden, is het ook het land met rijpste lasertechnologie en toepassing. Er waren het zeggen dat bijna 50% van industriële productie in de Verenigde Staten werd verbonden met lasertechnologie. De ontwikkeling van laser productie in de Verenigde Staten is nauw verwant aan tientallen duizenden providers van de laserverwerking.

 

De laatste jaren, zijn duizenden providers van de laserverwerking van groot en klein, in ons land verschenen. Zij kopen één of twee en een meer dan dozijn materiaal, dat momenteel het belangrijkste lichaam van de grote aankoophoeveelheid in het van de laserknipsel en verwerking materiaal is. Laser de productie heeft geleidelijk aan professionele verwerkingsproviders afgeleid. Momenteel, in sommige industriële ontwikkelde steden, kunnen wij de opslag van de laserverwerking in de straten en de stegen vaak zien vaak zien, erop wijzend dat de diensten van de de laserverwerking van China zich geleidelijk aan ontwikkelen en rijpen. Enkele providers hebben een bepaalde schaal, en bouwen hun eigen bedrijven. De ontwikkeling van de dienstketen van de laserverwerking zal zeer de bevordering van lasertoepassing in China bevorderen en zal een belangrijke tendens van laserontwikkeling in China zijn.