Vlekkenmiddel van de de Verfroest van de Luchtkoelings100w het Handbediende Laser

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Sichuan, China
Merknaam: MRJ-Laser
Certificering: CE, FDA, ISO9001
Modelnummer: Mrj-FL-C100
Min. bestelaantal: 1 eenheid
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten doos of vluchtgeval met wielen, die voor internationaal vervoer veilig en geschikt zijn.
Levertijd: 10-15DAYS
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P, D/A, Western Union
Levering vermogen: 100 Eenheden per Maand
alternatieve naam: 100W handbediend Laservlekkenmiddel Lasertype: Vezellaser
Garantie: 2 jaar, de dienst van het levenonderhoud De naverkoopdienst: 7*24 de reactie van urennaverkoop
Vervoer: Door de lucht, door overzees, door spoorweg enz. Handelstermijnen: FOB, CIF, DDP, DFR of een andere termijn zoals u vraagt
Hoog licht:

100W Laser Paint Rust Remover

,

1064nm Laser Paint Rust Remover

,

1.5mJ laser rust removal equipment

Vlekkenmiddel van de de Verfroest van de Luchtkoelings100w het Handbediende Laser

 

Producteigenschappen

• De laser cleanging machine heeft hoog rendement en hoogte - het systeem van de kwaliteitsgalvanometer dat de het schoonmaken efficiency verzekert en het werk van de exploitant gemakkelijker maakt.

• De de roestverwijdering van de metaallaser is vriendelijk van niet-contactlaser het schoonmaken wijze, optimaliseert het de het schoonmaken gevolgen voor doelstellingen en verzekert de veiligheid beter van exploitanten.

• Is de schoonmakende machine van de laserroest quiped met hoog rendement en hoog - het systeem van de kwaliteitsgalvanometer dat de het schoonmaken efficiency verzekert en het werk van de exploitant gemakkelijker maakt.

• Onze scanners worden gemaakt van speciale materialen, en allemaal zijn behandeld bij op hoge temperatuur van meer dan 1000 ℃. Zij kunnen laserstraal beter weerstaan en leiden voor het schoonmaken

 

Model Mrj-FL-C200 Mrj-FL-C100 Mrj-FL-C60

Technische Parameter

 
Lasermacht 200W 100W 60w
Lasergolflengte 1064nm 1064nm 1064nm
Impulsenergie 1-10mJ 1.5mJ 1.5mJ
Aftastenlengte 1100mm (klantgericht)
Aftastenbreedte 120mm (klantgericht)
Inputmacht Enige Fase 110V/220V/50-60Hz
Het koelen Methode Luchtkoeling

Gelieve van nota te nemen: er zijn meer te selecteren bevoegdheden.

 

Disadvanges van Traditionele Reinigingsmethodes

De belangrijkste problemen van traditionele reinigingsmethodes omvatten: negatief gevolg op het milieu en slijtage op het substraat. Het zandstralensysteem produceert heel wat afval en beschadigt de fijne oppervlakte van het substraat; terwijl het schoonmaken met chemische oplosmiddelen, zal het potentieel gevaarlijke stoom en vloeibaar afval produceren.
De tekortkomingen van traditionele reinigingsmethodes hebben de toepassing van lasertechnologie op het gebied van oppervlaktereiniging veroorzaakt. Wegens de vele voordelen van laser het schoonmaken, is het nu de meest efficiënte manier geworden om ongewenste substanties op de oppervlakte van materialen te verwijderen.
Momenteel, worden de gepulseerde laser schoonmakende en decoating systemen wijd gebruikt op diverse gebieden, van het verwijderen van gevulcaniseerde residu's op bandvormen en gegraveerde oppervlakten door ablatie, aan schilisolatie uit draden, en het verwijderen van deklagen uit gevoelige oppervlakten.

 

Producttoepassing

Vlekkenmiddel van de de Verfroest van de Luchtkoelings100w het Handbediende Laser 0

 

Kennis:

Waarom de Laser kan Schoon roesten?

Het gepulseerde laser het schoonmaken proces hangt van de kenmerken van de optische die impuls af door de laserbron wordt geproduceerd. Het is gebaseerd op de optische fysieke die reactie door de interactie tussen de straal met hoge intensiteit, kort-impulslaser en de verontreinigingslaag wordt veroorzaakt. Het principe is als volgt:

A) De laserstraal door de laserbron wordt uitgezonden wordt door de vervuilde laag op de te behandelen die oppervlakte geabsorbeerd.

B) De absorptie van grote energie vormt een snel uitbreidend plasma (hoogst geïoniseerd onstabiel gas), dat drukgolven produceert.

C) De drukgolven veroorzaken dat de verontreinigende stoffen om te versplinteren en worden verwijderd.

D) De lichte impulsbreedte moet genoeg kort zijn om de hitteaccumulatie te vermijden die de behandelde oppervlakte vernietigt.

E) De experimenten tonen aan dat wanneer er oxyden op de metaaloppervlakte zijn, het plasma op de metaaloppervlakte wordt geproduceerd.

Het plasma wordt geproduceerd slechts als de energiedichtheid boven een drempel is, die van de verontreinigende stof of oxydelaag die afhangt worden verwijderd. Dit drempeleffect is belangrijk voor het efficiënte schoonmaken zonder de veiligheid van het substraat te compromitteren. Er is een tweede drempel voor de totstandkoming van plasma. Als de energiedichtheid deze drempel overschrijdt, zal het substraatmateriaal worden vernietigd. om de grondstof effectief schoon te maken veilig moeten de laserparameters volgens de situatie worden aangepast zodat de energiedichtheid van de lichte impuls strikt tussen de twee drempels is.

Elke laserimpuls verwijdert een bepaalde dikte van verontreiniging. Als de verontreinigingslaag dik is, worden de veelvoudige impulsen vereist voor het schoonmaken. Het aantal impulsen worden vereist om de oppervlakte schoon te maken hangt van het niveau van oppervlakteverontreiniging die af. Een belangrijk resultaat van de twee drempels is de automatisering van het schoonmaken. De lichte impulsen met een energiedichtheid hoger zullen dan de eerste drempel verontreinigende stoffen blijven verwijderen tot zij het substraat bereiken. Nochtans, omdat zijn energiedichtheid lager is dan de schadedrempel van het substraatmateriaal, zal het substraat niet beschadigd worden.

Contactgegevens
Alice

Telefoonnummer : 86-15694003007

WhatsApp : +8615694003007